Ja hauskaa oli! Ihan oikeesti, aikuisten oikeesti. Vaikka kyllä minua harmitti hiukan kun en päässy tukkijokeen. Mutta monessa muussa laitteessa kävin kyllä sekä yksin, että yhdessä jomman kumman muksun kanssa. Oli muuten toinenkin laite, jonka kyytiin en suostunut menemään; superspin!  Tosin tämä video on aivan jostain muualta, mutta laite on sama. Tosin vaasassa laite ei ollut noin hurja. Tuossa videossa on enemmän vauhtia, ainakin minusta tuo on hurjempi. Kuitenkin, en menny.
Syy nro 1. Pelkään edelleen korkeita paikkoja ja olen aivan varma että olisin kuitenkin saanut paniikkikohtauksen.
Syy nro 2. Kipiää olis käyny joka ikinen liike tuossa vatkauksessa. Sata kiloo elävää läskiä roikkumassa pää alaspäin hyllyvät reidet turvalaitetta vasten puristuen, vähempikin saa aikaan tuskan parahduksen ynnä p**kan turahduksen kovalla volyymillä. Vierustoveri olisi kalvennut kauhusta mun karjumisen takia, tai saanut myrkytystilan hajuvanan levitessä ympäristöön ja... Krmmh, nii, jospa jättäisin loput mielikuvituksen varaan.

Tyttö sen sijaan kävi laitteessa omien laskelmiensa mukaan ainakin kuudesti ja siihen olisi varmaan jäänyt jumittamaan, jollemme olisi houkutelleet muuallekkin käymään. Myös isännys kävi kerran ja nostelee hattua tytölle, oli sen verran hurja laite kuulemma. On se meidän neiti melkoinen hurjapää. Poitsu ei päässy, ei ollu vielä ihan tarvittavaa 120 cm pitkä, jäi neljää senttiä vaille. Aiko päästä laitteeseen ens kesänä.

Poitsun mielilaite oli tukkijoki. Mahdollisuuksien mukaan annettiin mennä itse ja kun meitä vanhempia tarvittiin tohiks tai turvallisuusasioiden takia, olimme käytössä. Lasten ehdoillahan sinne mentiin, hauskaa pitämään koko perheellä. Tosin silloin tällöin kävimme isännyksen kanssa vuorotellen jossain laitteessa yksikseen, toisen jäädessä lapsenvahdiksi

Kävin yksikseen kummitustalossa ja pelästytin vahingossa pari nuorta. Säikähtivät kun olin pysähtynyt tutkimaan yhtä syvennystä ja he luulivat minua kalusteisiin kuuluvaksi. Se pomppu oli näkemisen arvoinen kun käännyin ja he huomasivat minut. Siirtyivät ainakin metrillä taakserpäin ja se liikahdus oli nopea ja äänekäs. En tiennytkään olevani niin ruma

3D leffa/vuoristorata-ajelu oli tosi makee! Ensi vuonna uudestaan! Ymmärrän muuten nyt, miksi ovessa oli lappu, ettei suositella alle 10 vuotiaille. ääntä oli ja tunnelma.. Wauh, sanon minä.

Koko päivä siellä meni ja kotiin tullessa oli kyllä aivan pehmeenä. Ja kipee. Kyllä iho ja lihakset tiesi seuraavat pari päivää, mitä oli tullut tehtyä. Siis torstainahan me siellä käytiin ja nyt vasta olo alkaa olla se normaali. Siltikin hauskaa oli, enkä missään nimessä vaihtaisi päivää pois, vaikka seuraava päivä olikin kuin maansa myyneellä. Kipeekipeesikakipee ja rautakangen nielaissut olo.

Mutta nyt iltapala-aika, meen laittaan lapset nukkumaan sen jälkeen. Öitä!