Nettipeliin näin? Joka aamu on tullut käytyä pelaamassa mahjongia, kiitos Liskonainen hyvistä linkeistä! Toinen must peli on sitten Seafight., jota on myös tullut tahkottua tässä päivänä muutamana. Ovat kaikki pahuksen koukuttavia pelejä. Ajan kulua ei tahdo huomata ollenkaan ja itsensä saa oikein kiskoa irti koneelta. Tosin, olenhan minä kyllä muutakin tehnyt kuin pelannut.

Ne tavanomaiset kotityöt olen hoitanut suht kunnialla, etätehtävääkin olen taas yhtä rustannut ja poitsun synttäreitäkin tässä suunnitellaan pikkuhiljaa isännän kanssa. On sitä ohjelmaa siinäkin riittämiin. Ei tarvi enää kyllä erikseen miettiä mitä tekisi, tosin nyt pitäisi alkaa pikkuhiljaa leipomaan tarjottavia sinne synttäreille. Ne ovat kyllä vasta 19 päivä, mutta kaikkeahan ei kannata jättää viime tippaan.

Muuten tämä elämä on kulkenut samaa rataa kuin muulloinkin, mitään erikoista ei ole sattunut. Mitä nyt minä kieriskelin masentuneisuudessa usean päivän ja hommiin tarttuminen takkusi pahemman kerran. Ihme ettei isännys hermostunut saamattomuuteeni. Ei kai siis ihme, että netti on houkuttanut niin paljon. Sitä selatessa kun ei kauheesti aivokapasiteettia tarvi. Ainakaan jos vain lukee uutisia tai www.salakuunneltua.fi/ sivustoa. Takuuvarmoja helmiä ihmisten puheista.

Mutta nyt kyllä lopetan nämä jorinoinnit tähän ja laittaudun vanhan, uskollisen kannettavan ääreen jatkamaan seurakuntakerhon vuosisuunnitelmaa, että saan sen joskus valmiiksi. Hyviä jatkoja kaikille ja palailen taas linjoille, kunhan tehtäviltä ehdin.

Moi.