Viime yö oli sitten kovin levoton. Tyttö yski niin, etten uskaltanut oikein nukkuakkaan. Kun viimein nukahdin, ei mennyt montaa hetkeä kun poika aloitti yskimisen ja hätääntyneen huudon. Oli raukalla paha migreenikohtaus ja kaiken lisäksi vielä kurkku kipeä ja nenä tukossa. Kun saimme Pojan rauhoittumaan ja takaisin nukkumaan, tuli tyttö puolinukuksissa meidän sänkyyn. Reppana luuli tulevansa vessaan ja pissahan sinne meinasi tulla, meidän sänkyyn. Isännän peitto kerkesi vähän kastua ja lakana. Neiti kiidätettiin äkkiä vessaan ja housut pois. Pikavirutuksen jälkeen likka meni takaisin omaan sänkyyn nukkumaan.

Useaan kertaan tuli itsekkin herättyä tämän jälkeen vessaan ja aamu olikin vaikea käynnistää. Vasta nyt tunnen olevani sen verran hereillä, että aloin kasvissosekeittoa laittamaan ruuaksi. Luulen, etteivät lapset oikein halua mitään kovin vahvaa syödä, tai pikemminkin kiinteää. Tuo yskä on kamala ja kumpikin irvistelee sen näköisenä, että kurkkuun sattuu kamalasti.

Kunhan saisi ruuan tehtyä ja syötyä niin menisi sitten tuonne lasten seuraksi. Tarvitsevathan lapset äiteetään lukeen jotain kirjoja ja kuluttamaan aikaa heidän kanssaan. Kunhan saisin nuo päiväunille, notta kuumekin laskisi, niin saisin sitten tehtyä muutakin.

Nyt sitten sinne ruuantekoon. Son moroHymy