tulla laittamaan vielä toinenkin postaus heti perään. Ei kaikki kuitenkaan niin surkeeta ole, mitä edellinen antoi ymmärtää.

Vaikka tässä olenkin ollut välissä surkeuden syövereissä, niin silti jotain hyvääkin. Laskin meidän säästöhipon sisällyksen ja sain tulokseksi 116.65 euroa! Se kuulkaas tarkottaa sitä, että meidän perhe pääsee pikalomalle! Tarkootus ois käydä tuossa viikonlopun aikana päivän reissu wasalandiassa, aamulla lähdetään ja illalla takasi. Eihän se paljon ole. mutta parempi kuin ei mitään.

Ja kaikki raha on kerätty pulloilla ja tölkeillä. Tosin, jos olisimme voineet pitää rahat, jotka tienattiin myymällä pieneksi jääneitä vaatteita ja ylimääräisiä tavaroita., olisi nyt kasassa yli 300 euroa. Asiassa on vain se mutta, että niitä rahoja tarvittiin muualla. Aina on joku rahareikä ja ne rahat käytettiin muksujen vaatteisiin tuossa kevättalvella.Että ei se raha pesää tee.

Mutta nyt tämä akka lähtee juomaan aamukahveet ja tervehtiin muitakin heräilijöitä. Muistakaa viettää mukavaa kesäpäivää siellä. Moido!