massia sen verran, että saatiin tytölle haettua aamulla prinsessasetti ja keijunsiivet. Piti vaan murtautua matkakassapossuun. ei sinne enää paljoa jäänyt. Tietää sitä, että vappuna kerätään pulloja, jotta saadaan sinne taas pikkasen takaisinpäin. Siis possuun. Minen varmaan mitään kummempia laita, kun ei ole oikeen sellaista laitettavaa. Ja en vissinä ala laittaan mitään biletysvaatteita, kun semmoset ei mielestäni kuulu lasten pariin. Toisaalta ei mulla semmottii ookkaa.

Isäntä ja sen veli kävivät eilen kolisteleen katolla. Naakkapariskunta oli tekemässä pesää tuonne ilmanvaihtohormiin. Onneksi huomattiin ajoissa (ei voinu olla huomaamatta, kun tuntui et ne naakat tulee tuosta keittiön hormista sisälle asti.) Saivat pois sen pesävärkin tuolta ja pistivät häkkyrän tuonne, etteivät enää mene uutta pesää rakentaan.

Mutta nyt mene hörppäseen kupin kaksi kahvia ja sitten harjoitteluun. Moi ja viettäkää hauska päivä! Ja vappukin! Nimittäin voi olla, etten kerkeä koko viikonloppuna käydä koneella kovin usein.

Moi!