Päivän saldo: Soittelua tk:hon alun kolme tuntia, ja lekuriaikaa en muksuille saanut. Itelleni kylläkin ajan sairaanhoitajalle notta pystyi antaan mulle 3 päivää sairaslomaa. Isäntä soitti itselleen sairaslomaa ja sai vattataudin ja kuumeen takia 1 päivän sairasloman! Mä sain 3 pelkän kuumeen takia, jo on aikoihin eletty.. Sairaanhoitaja otti multa pika-crp;n ja se oli 40.

Vaadin, että tytöltäkin otetaan ja hällä crp oli jo 60! Neuvonnassa vain tuumasivat että, Oijoi, on hiukka korkeella? mitä oireita? Luettelin sitten kähisevällä äänelläni tytön oireet. Viikon kestäneen kuumeen, lauantaista asti kipeän korvan, sunnuntaista asti kipeänä olleen silmän ja tuon yskän, joka on niin paha ettei mikään syöty pysy sisällä kun tulee takaisin kun limaa oksentaa. Siihen hyö sitten tuumasivat notta jos huomiseen pärjäisi kun ajat on kaikki. Jos ei pärjää niin menkää sinne ***, siellä on päivystys neljän jälkeen illalla.

Lempo vieköön tän pikkukaupungin ja muka säästöjen! Ei se mun mielestä paljoa säästä, jos pitää vajaan sadan kilsan päähän mennä lekuriin. On se kyllä niinkin, ettei täällä paljoa lekureita oo. Huomennakin jos ajan tytölle saa, niin se tulee oleen jommalle kummalle lääkäriharjoittelijalle. Että semmosta. Mut nyt meen purkaan pahantuulisuuttani tuohon keittiönlattiaan ja lakaisen sen. Jospa sitten olisi edes hieman parempi mieli.