Tulin sitten tänne blogiinkin huuteleen ihan virallisesti, että aion tehdä leipää tänään. Tai siis leipoa. Jospa sitten ihan oikeasti saisin aikaiseksi kun tietää, että se on sitten kirjoissa ja kansissa (tässä tapauksessa blogissa) kuulutettu

Tarkoituksena on saada aikaiseksi ainakin seuraavia: porkkanasämpylät, hiivaleipä, pullaa ja jos jaksaa niin vielä kookoshattaroita. Tulen liittämään ohjeet tänne, jos saan leipomukset onnistumaan. Kuvia tuskin laittelen kun en jaksa alkaa värkkäämään ja opetteleen taas kerran alusta.

Mutta nyt pitää lähteä siivoamaan jälleen kerran keittiö. Enhän tehnyt sitä kun viimeksi eilen illalla. Tänä aamuna tuonne pöydälle oli jo ilmestyneet sakset ja paperisilppua, muutama tyhja leipäpussi sekä leivänmuruja joka puolelle. Astiat minä jo keräsinkin ja laitoin tiskikoneen hyrskyttään. On se kumma, miten nopeasti keittiöön ilmestyy kaikkea ylimääräistä, vaikka sen pitää mielestään suht puhtaana. Taitaa talossa olla joku ylimääräinen henki(lö), joka hieman sotkii siellä täällä, ettei työt lopu keskenNauru emännältä.

Mut nyt meen, tai en koskaan pääse alkua pitemmälle.